Scheveningseweg 125, Upper floor apartment in Den Haag

Description


Mooi 2 kamer appartement inclusief parkeerplaats in het Gravenstate I appartementencomplex aan de groene ventweg van de Scheveningseweg. Het appartement ligt op de 2e etage en heeft een terras op het zuidwesten. Op loopafstand van zowel de Badhuisweg als de Frederik Hendriklaan. Op 5 minuten fietsen van het strand van Scheveningen. Uitvalswegen en openbaar vervoer in de nabije omgeving.

Indeling:
Het appartementencomplex heeft een gezamenlijke entree waar zich de lift naar de 2e etage bevindt. In het appartement zelf biedt de hal toegang tot een ruime woonkamer. Aan de woonkamer zit de keuken waar alle benodigde apparatuur aanwezig is. Via de woonkamer kunt u ook op het terras komen. Ook vanuit de slaapkamer heeft u via schuifdeuren toegang tot het terras. De slaapkamer heeft een badkamer en suite, met dubbele wastafel en een bad inclusief douche. De hal, woon- en slaapkamer zijn voorzien van houten vloeren. In de hal bevindt zich nog een separaat toilet.

Bijzonderheden:

Eigen grond
Eigen parkeerplaats en berging in de kelder
Actieve VVE
VVE bijdrage van € 179,- per maand
Geheel voorzien van dubbel glas
Meubels eventueel ter overname

Specifications


Status
Sold
Price
€ 199.500 k.k.
District
Scheveningen
Location
Clear view
Zipcode
2584KE Den Haag
Type
Upper floor apartment
BuildYear
1978
Build type
Existing
Balcony
Yes, Southwest, 4m²
Parking
Garage, Car park
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Living surface
61m²
Volume
160m³
Acceptance
in consultation

Download Brochure


[ { "address": "Scheveningseweg 125", "zipCode": "2584KE", "city": "Den Haag", "lat": 52.1010762, "lng": 4.2807055000001 } ]

Excited? Contact us!


The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.