Willem Pijperstraat 34, Upper floor apartment in Den Haag

Description


Dit prachtige 2 kamer appartement met een eigen balkon en kelderberging ligt op een groene locatie in Waldeck. De praktisch ingedeelde woning heeft aan de achterzijde een groen en zeer open uitzicht, waardoor privacy gewaarborgd is. Het appartement grenst aan het winkelcentrum Alphons Diepenbrockhof en is op loopafstand van het heerlijke strand van Kijkduin. Bovendien stopt het openbaar vervoer voor de deur met een rechtstreekse verbinding naar het centrum van Den Haag en zit The International School of The Hague om de hoek.

De woning is medio 2013 voorzien van een gloednieuwe badkamer (inclusief hangtoilet) en medio 2014 is er een nieuwe geiser geplaatst. In december 2014 heeft het gehele appartement een flinke opknapbeurt gekregen. Zo zijn alle wanden opnieuw geverfd, ligt er mooi nieuw tapijt en is ook de keuken gerenoveerd.

Indeling
Begane grond, ontvangsthal met bellentableau, lift en trap naar de 3e etage (er wordt op dit moment gespaard voor een gesloten portiek).

Binnenkomst appartement, hal met meterkast. Woon-/eetkamer (ca.4x5,5) met balkon (ca.1,5x2,45) gelegen op het noordoosten, waardoor u in de ochtend heerlijk een kop koffie in de zon kunt drinken. De woonkamer is zeer licht vanwege de grote ramen en heeft daardoor een ruimtelijke uitstraling. De keuken (ca. 2,9x1,7) is volledig ingericht met koelkast/vriesvak, vaatwasmachine, gasfornuis en afzuigkap.

De slaapkamer is in het verleden uitgebreid door een inbouwkast te verwijderen. Het appartement heeft zodoende een grotere slaapkamer (ca.5,3x2,3) dan de meeste omliggende woningen. Hierdoor is het een ideale woning is voor 1, maar zeker ook 2 bewoners.

De badkamer (ca. 2x1,7) heeft een moderne stijlvolle uitstraling en is voorzien van hangtoilet, inloopdouche en wastafel met wastafelmeubel.

Beneden is er een zeer ruime berging (ca.1,7x4,8). Ideaal voor voor de opslag van fietsen en spullen die u niet dagelijks gebruikt. De berging grenst direct aan de parkeerplaats die alleen door bewoners mag worden gebruikt.

Bijzonderheden
- eind december 2014 is het appartement volledig geschilderd (op het houtwerk na);
- eind december 2014 is de keuken gerenoveerd;
- eind december 2014 is het tapijt in de slaapkamer en hal vernieuwd;
- medio 2014 is er een nieuwe geiser geplaatst;
- medio 2013 is er een compleet nieuwe badkamer geplaatst;
- actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 141,- inclusief € 25,42 voorschot stookkosten;
- verwarming is doormiddel van blokverwarming;
- warmwatervoorziening is door middel van een nieuwe geiser uit 2014 (eigendom);
- er is een parkeermogelijkheid aan de achterzijde van het gebouw (geen vaste plekken) en
parkeren aan de straatzijde is gratis;
- inclusief berging op de begane grond;
- in de koopovereenkomst wordt een ouderdoms- en materialenclausule opgenomen;
- overname meubels in overleg;
- oplevering in overleg.

Specifications


Status
Sold
Price
€ 99.500 k.k.
District
Waldeck
Location
In residental area
Zipcode
2551 CL Den Haag
Type
Upper floor apartment
BuildYear
1964
Balcony
Yes, Northeast, 4m²
Parking
Public
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Living surface
52m²
Volume
140m³
Acceptance
in consultation

Download Brochure


[ { "address": "Willem Pijperstraat 34", "zipCode": "2551 CL", "city": "Den Haag", "lat": 52.0587552, "lng": 4.2290806 } ]

Excited? Contact us!


The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.