Raamweg 13 D, Mezzanine in Den Haag

Description


Momenteel worden er aan de Raamweg in het gewilde Benoordenhout twee statige herenhuizen getransformeerd tot 17 luxe afgewerkte appartementen die onder de projectnaam “Raamstaete” zullen worden verhuurd. De appartementen zullen allemaal worden opgeleverd met eiken vloerdelen, open keukens voorzien van een oven, magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en afzuigkap en fraai afgewerkte badkamers. Elk appartement heeft een buitenruimte in de vorm van een balkon, tuin of terras. Daarnaast is er ook een prachtige gemeenschappelijke tuin aan de achterzijde. Het gebouw is voorzien van twee liften, waardoor ook de appartementen op de bovenste etages voor iedereen goed en snel bereikbaar zijn. De appartementen hebben een gemeenschappelijke fietsenstalling.

“Raamstaete” is zeer centraal gelegen ten opzichte van het centrum, het strand van Scheveningen en de uitvalswegen van Den Haag (A4, A12 en A13). De Frederikstraat en de Denneweg met al hun gezellige winkels en eetgelegenheden liggen op loopafstand. Onder meer het kantoor van Shell en het provinciehuis liggen op steenworpafstand, maar ook veel andere internationale organisaties en ministeries zijn op de fiets gemakkelijk te bereiken.
De appartementen varie?ren van 52m2 tot 125m2 en de huurprijzen zijn vanaf € 1095,- excl. voorzieningen per maand.

Specifications


Status
Rented
Price
€ 1.595 p.m. ex.
District
Arendsdorp
Location
Near edge of forest, Near busy road
Zipcode
2596 HL Den Haag
Type
Mezzanine
BuildYear
1914
Build type
Existing
Rooms
2
Bedrooms
1
Living surface
77m²
Volume
231m³
Acceptance
in consultation

Download Brochure


[ { "address": "Raamweg 13", "zipCode": "2596 HL", "city": "Den Haag", "lat": 52.0913763, "lng": 4.3116636 } ]

Excited? Contact us!


The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.