Veenendaalkade 456, Walk-up flat in Den Haag

Description


HIGHLIGHTS;
- 3 slaapkamers;
- balkon achterzijde;
- energielabel C;
- aan het water gelegen;

Omgeving:
Dit appartement, gelegen in een gezellige en opkomende buurt, heeft een ideale ligging. Zo zijn zowel het centrum van Den Haag als het strand van Kijkduin binnen enkele minuten op fietsafstand te bereiken. Bovendien zijn op zeer korte loopafstand onder meer het winkelcentrum Leyweg, het stadspark Zuiderpark, het Haga ziekenhuis en verscheidene openbaar vervoersverbindingen te vinden. In het Zuiderpark zijn er verschillende mogelijkheden tot recreatie of sport en in het winkelcentrum zijn er talloze winkels, supermarkten, restaurants en speciaalzaken.


Indeling:

Deze woning bevindt zich op de eerste etage van een portiekflat. Bij binnenkomst via het entree op de begane grond treft u het algemene trappenhuis aan. De trap af links is de bij de woning behorende berging te vinden en rechts de trap op brengt u naar de voordeur van de woning. Bij entree van dit appartement vindt u de eerste slaapkamer aan uw linkerhand. Vervolgens komt u terecht bij de woonkamer met prachtig uitzicht op het water van de Veenendaalkade. Deze was voorheen een voorkamer van een ensuite voorruimte die nu is gesplitst in een woon- en slaapkamer. Als u in de hal de hoek om gaat naar rechts is halverwege een deur die toegang verschaft tot de badkamer. Deze bestaat uit een wastafel met meubel en een inloopdouche. Ten slotte komen we uit aan de achterzijde van het appartement waar de laatste 3 ruimtes zijn met een ruim balkon in de volledige breedte van de achterzijde. De linker ruimte is de slaapkamer die ooit onderdeel uitmaakte van de ensuite woonruimte die is gesplitst. De rechter ruimte is ook een slaapkamer en in het midden is de keuken met achterin een deur naar het balkon.
Bijzonderheden; haal weg wat niet van toepassing en vul aan waar nodig
- eigen grond;
- energielabel C;
- actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 80,-;
- ouderdoms- en materialenclausule van toepassing;
- niet-bewonersclausule;
- projectnotaris;

De informatie in deze advertentie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden.

Specifications


Status
Sold
Price
€ 199.500 k.k.
District
Leyenburg
Zipcode
2547 BB Den Haag
Type
Walk-up flat
BuildYear
1952
Build type
Existing
Balcony
Yes
Rooms
4
Bedrooms
3
Living surface
70m²
Volume
230m³
Acceptance
In consultation

Download Brochure


Floor plansStreet view
Map view
10 min
20 min
30 min
Travel time
Points of interest

Calculate your travel time

Choose your transportation
Maximum travel time
10 min.
20 min.
30 min.
Show results

Points of interest

Indicate which points of interest you want to show on the map.

Choose your points of interest
School
Doctor
Pharmacy
Restaurant
Gym
Transportation
Supermarket
Hospital
Church
Dentist
Cinema
Barber
Show results

Excited? Contact us!


The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible

Unfortunately we can not conclusively determine whether you are a human or an automated bot/spammer. Hence, we are unable to submit the form. Please retry or contact the real estate agent directly via email.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms